Vi som bor här på Orust får varje onsdag ST-tidningen i brevlådan. Den är full av nyheter och information som rör oss som bor i Stenungsund, på Tjörn eller på Orust, och den har varit väldigt bra för mig som är nyinflyttad. Den här veckan innehöll ST-tidningen bland annat en artikel om mitt medborgarförslag om vindskydd längs vandringsleden Orust Tvärs / Kuststigen.

ST-tidningen skrev om mitt medborgarförslag - Orustförslaget 361 - om vindskydd längs vandringsleden Orust tvärs
ST-tidningen skrev om mitt medborgarförslag

Jag vet att ST-tidningen har skrivit om några tidigare medborgarförslag. I artikeln säger de att mitt förslag ligger på sjätte plats i antal röster* från kommuninvånarna, av de 44 Orustförslagen som är aktiva just nu. Med tanke på hur ”inne det är att vara ute” är jag inte alls förvånad, men jag blev ändå glad. Tack vare artikeln har jag fått några glada tillrop av Orustbor som följer mig på Instagram, och det har också tillkommit ytterligare några röster.

Så jag kan bara buga, bocka och tacka ST-tidningen för uppmärksamheten!

För dig som vill veta mer

* Personer som är folkbokförda på Orust kan via kommunens webb rösta på de förslag som allmänheten lämnar in. De förslag som får 25 röster eller fler kommer upp som ärenden i kommunstyrelsen.

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.