Rabatt

Ibland har jag möjlighet att dela med mig av erbjudanden som jag får. Just nu kan du få rabatt på följande:


  • Ambassadör för IceBug

    IceBug - logo - skor med sjukt bra grepp

    Jag är otroligt stolt och glad över att få vara ambassadör för IceBug. Redan 2006 köpte jag mina första dubbade vinterkängor från dem, och sedan dess älskar jag greppet man får med deras skor. Ta gärna en titt själv på alla skorna här!

    Icebug logo


  • Skaffa blogg, domännamn eller webbsida? Testa hos Miss Hosting!
    Själv använder jag mig, sedan januari 2019, av MissHosting (länk) som är snabba och har support 24/7. Och dessutom riktigt bra priser på både domännamn och webbbhotell. Här kan du kolla in alla deras erbjudanden Du behöver ingen kod – erbjudandena är ändå i stort sett oslagbara. Jag har använt Miss Hosting i 2,5 år och är mycket nöjd!