Tillfreds – det är så jag känner mig! Idag var tänkt att vara en städ- och fixardag, men med solen lysande utanför fönstret var det totalt uteslutet. Jag försökte få med mig min dotter ut, men hon skulle till en klasskompis, så då tog jag helt enkelt med mig hundarna och åkte till ett av mina ”hemliga” ställen.

Ett av mina hemliga ställen
Ett av mina ”hemliga” ställen

Det var full sommarvärme, och jag njöt i fulla drag efter några gråa veckor. Platsen är en av de vackraste och tystaste som jag har i min närhet och jag får aldrig nog av att vara där. Idag gav kombinationen av somrig sol och de lite höstiga färgerna ett extra fint helhetsintryck.

Denniz vid ena tjärnen
Min hund Denniz vid ena tjärnen

Mina hundar älskar också det här området och de skuttade runt mig. Jag passade på att rulla ut liggunderlaget på en solig plätt precis intill tjärnen och låg där och njöt av solen, naturens lugn och deras glädje.

En riktigt STOR spindel mötte jag också
En riktigt STOR spindel mötte jag också – men det hade jag gärna varit utan
Här skulle jag kunna stanna hur länge som helst
Här skulle jag kunna stanna hur länge som helst

Det var helt underbart att i godan ro strosa fram runt tjärnarna, fota, sitta och bara titta ut över vattnet, luta mig mot en trädstam och sola en stund och låta hundarna skutta runt mig, bada, och komma till mig och mysa när jag vilade.

Tillfreds
Tillfreds

Det var lätt att känna mig tillfreds med livet just då. Att verkligen vara här och nu – i stunden. Inte drömma mig tillbaka eller längta framåt, utan bara njuta av det jag upplevde just då. Jag känner mig så full av glädje och energi och önskar att den gick att lagra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

English EN German DE Spanish ES Swedish SV