Jag är så stolt över min moster Gunnel Carlsson som släppte sin bok ”El camino: En modern pilgrims vandring” tidigare i veckan. Gunnel har alltid vandrat och jag minns att jag, när jag växte upp, hade svårt att förstå hur hon hellre kunde ge sig ut på ”jobbig vandring” på en utlandssemester än att ligga på stranden. Nu är jag själv likadan!

Min mosters bok "El camino - en modern pilgrims berättelse"
Min mosters bok ”El camino – en modern pilgrims berättelse”

Förra sommaren åkte min moster iväg helt ensam för att gå den kända pilgrimsleden ”El camino”. Hon skickade täta rapporter via mejl till oss som följde henne här hemifrån. Vi fick vackra bilder, och korta beskrivningar av både roliga och sorgliga tankar och händelser. En helt ny bild av min moster växte fram, och jag beundrade hennes mod,uthållighet och beslutsamhet under hela vandringen.

Längs El camino: En modern pilgrims resa. Foto: Gunnel Carlsson
Foto: Gunnel Carlsson

Häromdagen damp det ner ett nytt mejl i min inbox. I mejlet avslöjade Gunnel att hon samlat sina intryck i en bok, ”El camino: En modern pilgrims vandring” och att den precis hade släppts. Efter en snabb sökning på webben hittade jag boken hos Bokus. Det väckte många känslor i mig att se min mosters bok där. Jag är så stolt över henne – både för att hon genomförde sin pilgrimsvandring och för boken.

>>> Beställ boken ”El camino: En modern pilgrims resa” här <<<

Om du beställer boken via Bokus får du gärna kommentera här, eller skicka mig ett meddelande så att jag kan visa min moster. Det går också bra att kontakta mig via mejl så skickar min moster boken direkt till dig.

El camino: En modern pilgrims vandring. Foto: Gunnel Carlsson
Foto: Gunnel Carlsson

Gunnel har skrivit boken för dig som:

  • funderar på att gå en pilgrimsvandring. I boken får du läsa om pilgrimslivet och få inspiration till förverkliga dina drömmar.
  • har gått en pilgrimsvandring. Hoppas du känner igen dig och längtar tillbaka i boken.
  • aldrig tänkt tanken att du ska gå en pilgrimsvandring. Här får du nya argument, för och emot.
  • som är nyfiken och intresserad av vad som händer i den värld vi lever i.

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.