Skulle du kunna lägga 2 minuter på att svara på några frågor om vindskydd? Jag har lämnat ett förslag till Orust kommun om att bygga vindskydd längs vandringsleden Orust Tvärs (del av Kuststigen) och behöver dina svar för att kunna göra en bra presentation i kommunstyrelsen. OBS! Det går inte längre att svara på dessa frågor. Enkäten stängde den 3 januari 2021.

>>> Klicka här för att komma till frågorna <<<

Tusen tack för att du tar dig tid att öka möjligheten till nya vindskydd längs vandringsleden Orust Tvärs – Kuststigen. Enkäten är öppen fram till den 3 januari 2021.

Vad innebär mitt förslag?

I korthet går mitt förslag ut på att Orust kommun, som har satsat mycket på att rusta upp flera vandringsleder och natur/kulturstigar, också borde bygga några vindskydd längs dessa leder. Jag fokuserade på leden Orust Tvärs som är den längsta. Den är hela 40 kilometer, och är även en delsträcka av Kuststigen. Längs denna led finns det inte ett enda vindskydd. Här kan du läsa mer om Orustförslaget 361

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.