Äntligen fick jag se den – den coola fågeln som jag hoppats på att få se ända sedan jag såg den senast på nyårsdagen. Hägern, eller gråhägern som den egentligen heter, är en av mina favoritfåglar och jag skulle kunna stå och se på den i timmar även att jag egentligen inte är så intresserad av fåglar. Eller rättare sagt – jag är helt okunnig när det kommer till fåglar. Trots det kan jag njuta av hägerns skönhet och dess sätt att röra sig som är både graciöst och klumpigt på samma gång. Jag längtar redan till nästa gång jag får se den, och förhoppningsvis kan jag komma lite närmare då. Om jag lämnar hundarna hemma….

Hägern
Häger

För dig som vill veta mer om hägern

Länk till information om hägern hos den digitala fågelboken fageln.se

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.