Häromdagen hamnade jag i ett litet dilemma. Vanligtvis svarar jag snabbt på mejl från mina följare och bloggläsare, men i helgen fick jag in en fråga som jag inte hade något svar på.  Det var en tjej som efterlyste boende, och hon hade specifika önskemål.

Efterlysning av boende för vandrare
Efterlysning av boende för vandrare

Dessa önskemål behövde boendet uppfylla

– Boendet skulle ligga i naturområde med vandringsled
– Inte intill stor väg
– Någorlunda bekvämt (kyl/kokmöjlighet)
– Ändå enkelt, alltså inte hotell/spa
– Max 3 timmars bilfärd från Orust

Eftersom jag oftast sover ute hade jag inte så många tips att ge. Alltså frågade jag istället mina följare på Instagram om råd.

Mina följare på Instagram tipsade om fina boenden
Mina följare på Instagram tipsade om fina boenden

Det kom in tips på många fina boenden

Både i kommentarsfält, i min story och via mejl kom det in tips på olika typer av boenden som passade in på kriterierna. TACK alla som hjälpte till! Medan jag sammanställde en lista med alla tipsen besökte jag alla ställenas webbsidor. Jag måste säga att flera av dem var otroligt inspirerande.

Listan får vara med här i bloggen

Egentligen hade jag bara tänkt göra en sammanställning och skicka till tjejen som hade ställt frågan. Men jag tyckte att listan hade potential, så jag bestämde mig för att lägga den här istället. I listan har jag länkat boendets webbplats, noterat vilket län och kommun det ligger i, vilken som är närmaste vandingsled och naturreservat. Sist men inte minst framgår avståndet.. och då utgick jag från Orust eftersom både jag och frågeställaren kommer härifrån.

Ladda ner listan här (klicka på bilden)

Lista över bekvämare boenden för vandrare
Lista över bekvämare boenden för vandrare

Har du fler tips om boenden?

Använd kommentarsfältet här nedanför och lämna dina tips, så uppdaterar jag tipslistan allt eftersom. / Therése

Tips om vindskydd, STF med mera

hittar du i min länksamling.

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.