När nyår närmar sig känns det naturligt att se tillbaka på året som gått. När man gör en sådan tillbakablick brukar man inse hur mycket man faktiskt har hunnit göra, se och uppleva.

Minnet av vissa upplevelser dröjer sig kvar länge. De berör och väcker känslor varje gång man plockar fram dem ur minnet. Bland alla dessa fantastiska upplevelser har vi som skriver på hemomkringvandring.se plockat ut en eller två var som vi verkligen kan säga är ”Turen med stort T”. Den (eller de) som vi verkligen kan säga är vår favorittur 2019.

Några av våra favoritturer
Några av våra favoritturer

Häng med varje dag från julafton och en vecka framåt!

Det har visat sig att det inte alltid är de där mest kända resmålen som hamnar i topp när man ser tillbaka, utan i många fall är det faktiskt turerna i det egna närområdet. Men turer där det hände något särskilt, eller man upptäckte något man inte känt till, eller att det gav skribenten något på ett personligt plan.

Från och med julaftonens morgon till och med nyårsaftons kväll kommer vi som skriver inlägg här på hemomkringvandring att publicera våra favoritturer med jämna mellanrum. Vi hoppas att våra upplevelser ska lysa upp din julledighet och få dig att le och verkligen längta efter att ge dig ut på nya vandringsäventyr – stora som små!

Så… titta in i bloggen varje dag för att inte missa någon av favoritturerna! Och kommentera gärna och berätta om din egen favorittur 2019 – vart den gick och vad som gjorde den till en favorit!

Några av våra favoritturer
Några av våra favoritturer

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.