Du kanske har sett bloggens länksida, där jag har samlat några länkar som jag hoppas kan inspirera. Länkarna är grupperade på olika sidor utifrån vilken kategori de tillhör.

Idag har jag lagt till en helt ny kategori – böcker.

Anledningen till det är att jag älskar att läsa och att lära mig saker. Jag tycker också om att vara förberedd när jag ska besöka nya platser. I böcker kan jag grotta ner mig antingen i ett geografiskt område, eller i något intresse jag har som fåglar, orkidéer eller något av allt annat fantastiskt som finns att utforska i naturen. På den nya länksidan finns tips på några ställen där jag lätt fastnar medan jag tittar runt på det underbara utbudet av naturrelaterade böcker.

Här hittar du den nya länkkategorin ”böcker”

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.