Den här vintern har inte kommit igång på allvar  än känns det som (här i Småland i alla fall). Vi är i mitten av januari men ändå har snön inte riktigt lagt sig. Det kommer några cm snö innan det töar och är grått några dagar, för att sedan snöa igen.

Idag är jag hemma från jobbet på grund av feber. Eftersom jag har hundar måste jag ut ändå, men jag kan tack och lov till stor del styra hur aktiv jag själv är. Med tanke på dagsformen strosade jag bara i sakta mak och satte mig sedan på en stubbe så att hundarna fick springa lösa på en äng.

Små färgklickar
En färgklick

Solen sken (just då – en halvtimme senare började det snöa) och strålarna landade på en frusen nyponbuske mitt i blickfånget. Så otroligt vackert med små färgklickar i den annars ganska tråkiga vinter-färgskalan.

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

2 Comments

 1. My brother suggested I might like this web site.
  He was entirely right. This post actually made my day.
  You cann’t imagine just how much time I had spent for this info!

  Thanks!

 2. I was curious if you ever thought of changing
  the page layout of your website? Its very well written; I love what
  youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so
  people could connect with it better. Youve got an awful lot
  of text for only having one or 2 pictures.
  Maybe you could space it out better?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.