Efter den varma och torra sommaren uppskattade jag, liksom många med mig, när hösten kom med de regn som man vanligtvis bara suckar och klagar över.

Att gå ut i skogen tidigt på morgonen efter ett regn, känna den svala friska luften i ansiktet, höra fåglarnas morgonsång, och se solens första strålar leta sig fram och få hela naturen att lysa upp nattens regn- och daggdroppar. Det är sagolikt! Ja, jag kan fortfarande framkalla känslan!

Spindelnät
Ett av alla spindelnät jag såg under höstens morgonpromenader

Tänk om jag bara hade gått stigen fram, med blicken riktad ner mot marken eller mot någon punkt långt framför mig. Gått i mina egna tankar, stressat eller surat. Då hade jag missat alla vackra spindelnät! Men nu gjorde jag ju inte det!

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.