Under hela mitt liv har jag känt kärlek till  vår underbara natur, men det är först på senare år som jag har börjat se det som finns runt omkring mig. Alltså att på riktigt faktiskt se, ta in, förundras och njuta av både stort och smått. En massa vackra växter. Luften fylld av färgglada fjärilar under varma sommardagar. Tidiga morgnar med dagg som glittrar i spindelnäten.

Naturen väcker en nyfikenhet i mig. Jag vill ta reda på vad det är jag ser. Här vattenklöver, påfågelsöga och småsileshår
Här vattenklöver, påfågelsöga och den lilla köttätande växten småsileshår

Under 2018 har jag haft förmånen att få ha med mig en nära vän till några av Sveriges fantastiska naturreservat och nationalparker och jag har på det sättet lärt mig många nya saker genom att få se naturen ”genom andra ögon”.

En nyfikenhet har väckts i mig – jag vill veta vad det är jag ser. Allt det som jag har missat i alla år vill jag ta igen nu, och jag känner mig som ett barn.

Min tanke inför 2019 är att jag ska dokumentera mina små turer och upplevelser – därav bloggen!

Morgonmagi - sådana här stunder väcker definitivt min nyfikenhet - min vilja att lära mig mer
Morgonmagi på hemmaplan – juni 2018

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.