Efter helgens natt i trädtält vaknade jag som vanligt före Lars. Då tog jag med mig Balder och gick min absoluta favoritrunda i Vättlefjäll – Björsjön runt. Från platsen där tältet var uppspänt var det nog inte mer än 200 meter genom hagen och ut på leden.

Stora Björsjön runt går leden

Bilder från Björsjön-rundan, 6,7 km

Eftersom jag skrivit två inlägg tidigare om just Björsjön runt skriver jag inte så mycket text den här gången. Istället nöjer jag mig med att visa några bilder. Så att du kan se hur det kan se ut där i februari – om det är snöfritt precis som när vi var där.

Bra med grindar istället för stättor/trappor

Något jag som hundägare uppskattar mycket med just den här rundan är att det finns fina grindar varje gång man ska ini, eller ut ur, en hage. Det betyder alltså att man slipper krångla med sin hund över smala, branta eller trasiga stättor.

För dig som vill veta mer

I mina tidigare inlägg beskriver jag mer om hur leden går (finns även kartor) och hur naturen runt ser ut. Nu har jag samlat alla mina inlägg från Vättlefjäll på en och samma sida. Där finns även fler inlägg om Stora Björsjön.

Länk till Länsstyrelsens information om Vättlefjäll naturreservat

Stora Björsjön - augusti 2020
Stora Björsjön – augusti 2020

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.