I naturen finns många saker som fyller mig med glädje, men den rikedom av vackra blommor som finns i vårt avlånga land är det som oftast slår mig med förundran. Hur kan det finnas så många sagolikt utsökt vackra växter? Den frågan ställde jag till mig själv även idag – efter att ha sett allt detta!

Att se många blommor på samma plats kan ge mig en fantastisk lyckokänsla. Ja, det är lite som att få ett lyckligt slag i magen som gör att jag tappar andan, blir tårögd och inte vet var jag ska göra av alla känslorna.

Andra gånger är det skönheten i en enskild blomma som gör mig förundrad och vördnadsfull när jag tittar på den på nära håll och kan se varje utsökt detalj. Dagens blomsterprakt bjöd mig på båda delarna!

Vattenklöver
Vattenklöver

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.