Jag tycker om alla årstider och är lika förtjust som ett litet barn när en ny årstid gör sitt inträde. Det finns så mycket vackert att se och uppleva oavsett årstid, men med vintern följer något som jag har lite svårt för, och det är mörkret.

Underbart morgonljus i morse

I och med att det är mörkt stor del av min lediga tid känner jag mig lite begränsad när jag ska vara ute. Inte på grund av rädsla för mörker, utan helt enkelt för att jag inte ser det som finns runt omkring mig. Allt det där som jag vill uppleva – ta in.

Därför är helgerna oerhört värdefulla för mig. Lyxen att kunna gå när det är ljust. Var jag vill. Och få njuta av att faktiskt se allt det underbara omkring mig. Morgonljus är bland det vackraste jag vet!

Enligt alla väderleksprognoser skulle det bli grått idag, men jag såg redan på morgonpromenaden att de hade fel. Gryningshimlen var helt blå (bilden längst upp) med ett underbart morgonljus och ingav hopp om en solig dag! Så här ska ut och njutas!

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.