Det är inte varje dag man vaknar i en nationalpark – men nu har du chansen. Tack vare @storemossevandrarhem kan jag lotta ut en mysig övernattning till en av er.

Tävla om mysig övernattning på Lövö Vandrarhem, Store Mosse Nationalpark

Vinn övernattning för 4 personer

Övernattningen är för 4 personer på charmiga Lövö Vandrarhem som ligger mitt inne i Store Mosse nationalpark i Småland. Här har jag bott flera gånger de senaste åren och jag tycker det är otroligt mysigt med det gamla huset där varken el eller vatten är indraget. Vandringsleder passerar precis utanför grinden. Länk till tävlingen.

Vinnaren får även snöskovandring

Dessutom bjuder Lövö vandrarhem vinnaren (och 3 av vinnarens vänner) på snöskovandring ute på mossen. När jag fick i födelsedagspresent att gå med snöskor (länk till blogginlägg) här tyckte jag att det var det absolut roligaste jag hade gjort på länge.

Vinnaren får även snöskovandring på Store Mosse
Vinnaren får även snöskovandring på Store Mosse

Tävlingen pågår till 2023-03-02

Vinnaren slumpas fram torsdag 2 mars 2023, klockan 20.00, och presenteras i min story på Instagram, i tävlingsinlägget och kontaktas också i ett direktmeddelande. Här tävlar du!

Tävla nu - i min tävling
Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.