Kategori: På bloggen

Bloggen inspirerar läsare att följa i våra fotspår

Bloggen inspirerar – läsarna vandrar i våra fotspår

Jag blir så himla lycklig – bloggen inspirerar verkligen andra att ge sig ut! När jag startade vandringsbloggen i januari 2019 hade jag två huvudsyften med den. Det första var att själv kunna se tillbaka på mina turer, stora som små, och minnas dem om och om igen. Det andra syftet var att inspirera. Till min obeskrivligt stora glädje har det blivit tydligt på sista tiden att bloggen verkligen gör just det – alltså får människor att själva ge sig ut och uppleva naturen. Många hör av sig om vandringar och utflykter de gjort där de följt i bloggens fotspår.
Läs mer

Vill DU skriva om DINA hemomkringvandringar? Vi söker vandringsskribenter

Vi söker fler lokala vandringsskribenter

Just nu söker vi fler vandringsskribenter till bloggen. Tanken är att många bidrar med information om sina hemomkringvandringar, och att inläggen sedan inspirerar personer som antingen bor i våra områden eller kommer dit på besök – så att de själva ger sig ut. Jag tänker mig att det blir lite som att få en lokal guide till ställen som kanske inte alltid finns med i turistbroschyrerna – för vi skriver (huvudsakligen) om våra egna närområden som vi känner väl.

Läs mer

Julia Andersson - foton

Nu blir vi fler som skriver

Jag som driver bloggen och skriver de flesta inläggen heter Therése Freid, men sidan har precis börjat utökas med fler författare som delar med sig av sina hemomkringvandringar. Du kan läsa mer om var och en av oss på våra presentationssidor (se länkar i listan). Fler skribenter är på gång, så håll ögonen öppna! Här […]

Läs mer

Ny länkkategori – boende

Med vår svenska allemansrätt är det enkelt att övernatta när man är ute på vandring eller andra friluftsäventyr om man har med sig tält eller hängmatta. Om du däremot inte vill eller kan bära med dig ditt boende finns många andra boendealternativ.

Läs mer

Ny länkkategori – böcker

Du har kanske sett bloggens länksida, där jag har samlat några länkar som jag hoppas kan inspirera. Länkarna är grupperade på olika sidor utifrån vilken kategori de tillhör. Idag har jag lagt till en helt ny kategori – böcker. Se här

Läs mer