Kustnära hemomkringvandring?

Dela gärna denna sida med dina vänner och bekanta som vandrar

Skulle du vilja skriva om dina hemomkringvandringar? Tanken med bloggen är att inspirera andra att ge sig ut. Att ge lokala vandringstips och visa att det finns en massa att se – även på hemmaplan.

På sikt tänker jag att många ska kunna bidra med information om hemomkringvandringar, och att våra inlägg ska kunna inspirera personer som antingen bor i våra områden eller kommer dit på besök. Det kommer att vara lite som att få en lokal guide till de där ställena som kanske inte alltid finns med i turistbroschyrerna.

Vill DU skriva om DINA hemomkringvandringar och ge lokala vandringstips?
Vill DU skriva om DINA hemomkringvandringar?

Vill du börja skriva och ge lokala vandringstips?

  • Till att börja med kommer jag att välja ut ett fåtal personer som återkommande får berätta om sina hemomkringvandringar och på det sättet ge lokala vandringstips. När jag har kommit igång kommer det att finnas möjlighet för fler att vara med.
  • Berätta lite kort om dig själv och om vilken typ av vandringar, promenader eller utflykter du brukar göra. Denna information läggs in som ”Författar-information” vid dina inlägg.
  • Ange vilket landskap du bor eller oftast vandrar i
  • Om du har någon blogg, instagramkonto eller liknande som du vill att jag länkar till, och i så fall vilken
  • Du kommer inte att få betalt för att skriva eller skicka in bilder (detta är en privat blogg utan intäkter) utan du deltar enbart för att du tycker att det är roligt/intressant
  • Skicka din intresseanmälan till therese@hemomkringvandring.se
    Jag kommer att försöka att välja ut personer i olika delar av landet, och med olika inriktning (kanske någon som alltid har med sig barn, någon som är intresserad av fåglar och så vidare),  och jag kommer att ge besked ganska snart om du får vara med i första skedet. Jag sparar alla intresseanmälningar och hör av mig när jag har möjlighet att ta in fler med-författare.

Vad ska inskickade bidrag innehålla?

Här ser du vad dina inlägg bör innehålla, text- och bildmässigt

Dela gärna!

Dela gärna denna sida med dina vänner och bekanta som vandrar

 

Vill du få tips till din mejlbox?

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ ÅRSTIDSANPASSADE TIPS FÖR DIN VANDRING ELLER UTFLYKT! DESSUTOM ALLMÄN INSPIRATION FÖR DITT FRILUFTSLIV.

Jag spammar inte! Utskicken kommer
1-2 gånger per månad.