Store Mosse nationalpark - foto Linda Björk

Linda Björk och hennes hund Vittra

  • Namn: Linda Björk
  • Landskap: Småland, Kronoberg, Älmhult (men mitt närområde sträcker in i Halland/Skåne/Blekinge också)
  • Sysselsättning: Trädgårdsmästare/Fastighetstekniker
  • Dagsturer, övernattningar och helg/veckovandringar
  • Har uthyrningsrum med 4-5 sängplatser om någon vill bo lite bekvämare under vandring i området

Lite mer om Linda

Jag heter Linda Björk. Friluftsliv är min vardag. Boende och arbetande egentligen mitt i naturen så blir det ju friluftsliv så fort jag kliver utanför dörren varje dag. Jag jagar, fiskar, plockar bär, svamp, örter och odlar grönsaker. Vandrar, cyklar, paddlar kanot och kajak. Gillar allt från utehäng, dagsturer och rena övernattningar till helg/veckovandringar. Oftast är jag ensam ute eftersom jag lever singel utan barn. Men börjar idag få ett nätverk med friluftsvänner över hela landet som gärna hänger med på upptåg.

Jag har egentligen inga större vandringsleder i närheten, men jag har ca 1 timmes körning till nationalparkerna Store Mosse, Åsnen och Söderåsen. Även Skåne-, Höglands-, Hallands- och Blekingeleden når jag på runt en timme. I min direkta närhet finns många fina naturreservat med dagsturer i, Linnés hembygder, Sagobygden Ljungby och jag bor mycket nära Helgeå och sjön Möckeln med kanotled.

Om någon blir sugen på mitt närområde och helst vill bo lite bekvämare så har jag ett enkelt uthyrningsrum 4-5 sängplatser enkelt kök/dusch. Kontakt 073-383 63 36

Mitt instagramkonto: http://www.instagram.com/lindabjrk

Mina inlägg på hemomkringvandring.se

Länk till en förteckning över mina inlägg

Underbar morgon - foto Linda Björk

 


Läs om övriga författare/skribenter

English EN German DE Spanish ES Swedish SV