Julia Andersson

  • Namn: Julia Andersson
  • Landskap: Östergötland (Linköping)
  • Dagsvandringar, enstaka övernattningar
  • Nyinflyttad – så du får utforska Linköping tillsammans med mig

Lite mer om Julia

Julia Andersson, 27 år och nyinflyttad i Linköping (Östergötland).

För två månader sedan flyttade jag in i en liten lägenhet i centrala Linköping tillsammans med min pojkvän (nu sambo). Innan dess hade jag spenderat fem år i Jönköping och ursprungligen kommer jag från de uppländska slätterna utanför Enköping.

Jag har alltid varit ute mycket i naturen, som barn var det svampturer med familjen och som tonåring började jag orientera. Försommaren 2018 började jag mer med aktiviteter som kan jämföras med dagsvandringar. Jag har sedan dess laddat ner diverse appar en individ utan lokalsinne kan behöva för att klara sig ute i skogen. Jag varvar med dagsvandringar, någon enstaka övernattning och ganska ofta bara för att få dricka kaffe ur den nyköpta termosen.

Framtidsvision: Att jag spontant och självmant sticker ut på en lång löptur i skogen och, att en dag våga övernatta själv i skogen.

Då min kännedom om trakterna i Linköping nästan är lika med noll tänker jag att du ska få följa med när jag utforskar mitt nya -köping. Och vem vet, kanske kan jag en dag skriva om den där ensamnatten i skogen eller spontana långlöpturen.

Mina inlägg på hemomkringvandring.se

Länk till en förteckning över mina inlägg

Julia Andersson - foton


Läs om övriga författare/skribenter

English EN German DE Spanish ES Swedish SV